Za ljubav, srebrno vjenčano prstenje Dominik

Za ljubav, srebrno vjenčano prstenje Dominik

Svojim plemenitim sjajem i decentnošću srebrni nakit je uistinu fantastičan za sve prilike a posebice za jednu od najsvečanijih - vjenčanje.
Srebro je uvijek in, a rekli bismo u novije vrijeme i više nego ikada. U modnim krugovima se već duže govori - srebro je novo zlato, te neki od najvećih svjetskih modnih dizajnera biraju upravo taj nakit za potpuni styling svojih kreacija, svečanih ili dnevnih.

Svojim plemenitim sjajem i decentnošću srebrni nakit je uistinu fantastičan za sve prilike a posebice za jednu od najsvečanijih - vjenčanje, kada elegantno dopunjuje svečano izdanje mladenke i mladenca.
I godinama nakon vjenčanja - srebrno prstenje će se profinjeno uklapati u vaše svakodnevne modne kombinacije te biti vrijedan i emotivan podsjetnik na taj dan i pripadanje ljubavi svog života.

Dominik srebrno vjenčano prstenje dostupno je u raznovrsnim dizajnerskim kombinacijama a ujedno je i cjenovno vrlo prihvatljivo što svakako nije nevažno. Također, na gotovinsko plaćanje odobravamo popust od 20%, a na kartično plaćanje 10%.

www.dominik-nakit.hr