KONZUM i Crveni Križ zajedno u akciji!

KONZUM i Crveni Križ zajedno u akciji!

200-ak Konzumovih trgovina uključilo se u akciji prikupljanja pomoći, a cijela logističko-distributivna mreža stavljena je na raspolaganje Crvenom križu!
Konzum je uspostavio suradnju s Hrvatskim Crvenim križem u želji da odgovori na što veći broj upita za pomoć.

S obzirom na to da Crveni križ raspolaže najrelevantnijim informacijama o potrebama stanovništva poplavljenih područja, na ovaj način sva će pomoć biti usmjerena točno onamo gdje je u tom trenutku najpotrebnija.

Konzumova velika distribucijska i logistička mreža ovom prilikom stavlja se u potpunosti na raspolaganje Hrvatskom Crvenom križu i svim građanima koji žele pomoći svojim donacijama. Prvenstveno su potrebni svi higijenski proizvodi, proizvodi za čišćenje, pelene za djecu i odrasle, posteljina, ručnici te muško i žensko rublje i odjeća, prehrambeni artikli s duljim rokom trajanja.

Tako će u svim Super i Maxi Konzum te pojedinim malim Konzum trgovinama (dvjestotinjak lokacija) biti uspostavljena prikupljališta svih robnih donacija građana, koje će Konzum promptno dostavljati direktno na lokacije poplavljenih područja u Hrvatskoj. Popis Konzumovih trgovina u koje možete donijeti svoju robnu donaciju, potražite na kraju članka.

Agrokor koncern i sve njegove članice od početka aktivno sudjeluju u pružanju pomoći i doniranju najpotrebnijih sredstava za poplavljena područja Hrvatske, odgovarajući na direktne upite za pomoć. Sredstva će se i dalje nastavljati donirati, ali od danas isključivo kroz mrežu Crvenog križa radi optimalne distribucije i pomaganja najpotrebitijima. Ovim putem molimo da se svi budući upiti upućuju na e-mail adresu Hrvatskog Crvenog križa: donacije@hck.hr, koji će ih svrstavati po prioritetu i prosljeđivati Konzumu.

Zahvaljujemo ovim putem i svim zaposlenicima Agrokor koncerna koji su svih ovih dana aktivno dostavljali pomoć poplavljenim područjima Hrvatske.

Popis prodajnij mjesta koji sudjeluju u akciji možete naći na sljedećem LINKU.