Učitavanje...

Timberland: rođendanski party uz 30% popusta

08. studenog 2018.

Žuta čizma iz Timberlanda postala je neizostavan komad obuće među onima koji u svoje jesenske i zimske kolekcije vole unijeti malo živosti i osobnog stila. Kada takva ikona slavi rođendan, onda to postaje događaj sezone koji se ne propušta.

Kako priliči istinskoj povijesnoj i modnoj ikoni, 45. godišnjicu legendarne žute čizme proslavit ćemo velikim rođendanskim šopingom 10.11.2018., u Centru Cvjetni. Povodom tog jubileja, napravljena je posebna kolekcija Timberland žute čizme, obogaćena modrim detaljima, visokokvalitetnim žutim i modrim vezicama te logom posebnom dizajniranim za obilježavanje 45. godišnjice nastanka.

Osim rođendanskog popusta od 30% na sve Timberland proizvode, posjetitelji će moći isprobati Timberland čizme iz specijalne rođendanske kolekcije te se zagrijati kuhanim vinom i vrućim pečenim kestenima.

Zato svi vi urbani istraživači i ljubitelji Timberland stila života, koji ste jednako aktivni na gradskim ulicama i prirodnim stazama, ne propustite prošetati do Centra Cvjetni u Zagrebu, 10.11.2018., na najlegendarniji rođendanski događaj godine i ugrabiti 30% popusta. Legendarna žuta čizma vas očekuje u velikom broju!

P.S. Rođendanski popust ne traje samo tijekom rođendana - možete ga iskoristiti od 9.11. do 11.11.  


Sve novosti
Pratite nas