Učitavanje...

Otkrijte novu Timberland kolekciju!

18. rujna 2018.

Za jesensku sezonu Timberland nastavlja svoje putovanje s „Urban Forest“ kampanjom koja pokazuje kako Aerocore tehnologija omogućuje traženje prirode skrivene unutar grada.

Srce svake Cityroam čizme je potplat sa AeroCore tehnologijom.

AeroCore™ energy system predstavlja novi, izuzetno lagan potplat koji otvara nove mogućnosti povrata energije i udobnosti sa svakim korakom.

Moderna atletska izvedba ove inovacije susreće se sa outdoor styleingom i izdržljivošću.

AeroCore™ energy system omogućuje da vam budu noge lakše, brže i slobodne da živite avanturističkim životom.

Timberland je ponovno odabrao utjecajne fotografe koji su u potrazi za neočekivanom stranom grada, koja privlači duh otvorenih prostora  kako bi probila dublje u drugu okolinu – u Urban Forest. Spajajući naslijeđe terenske čizme sa modernim inovacijama, Cityroam je idealan predmet kroz koji će urbani fotografi reći svoju jedinstvenu priču o jednom očaravajućem mjestu: Hong Kongu. Otkrivena su skrivena mjesta gdje je priroda preuzela glavnu ulogu, dok zapanjujući kutevi snimanja  modernih građevina otkrivaju skrivene uličice pune urbanih tajni. Timberland vjeruje da je fotografija briljantan način prikazivanja urbane avanture na vjerodostojan i prirodan način. Upotrebom svjetski poznatih fotografa ne stvaramo privid avanture, nego ju živimo. To je autentičnost u svojoj najistinitijem i najsirovijem obliku.

Provjerite jesensku Timberland Cityroam kolekciju u trgovini Timberland i na www.timberland.hr

Sve novosti
Pratite nas