Učitavanje...

Shooster nagrađuje fanove prave i Nazorovoj ljubavi šalje!

05. prosinca 2018.

Ovih blagdana Shooster nagrađuje, i to kako nagrađuje. Prvo su odlučili nagraditi mališane iz Dječjeg doma Zagreb, poznatijeg kao Nazorova, te im poslati vreće osmijeha fanova, koji će za sudjelovanje u aktivacijama morati napraviti selfie. Drugo, djeci iz Nazorove šaljemo i najljepše poruke, koje će napisati unutar naše online nagradne igre. Znamo da će malim prijateljima biti drago kada pročitaju sve lijepo što im imate za reći. Treće, fanovi imaju priliku pokazati svoje veliko srce i tako što će igrati našu igricu. Kako? Jednostavno. Zabavljajte se, sakupljate predmete, izbjegavajte one koji vam oduzimaju bodove i Shooster će na kraju uplatiti djeci Nazorove onoliki iznos koliko smo skupa sakupili bodova. Zasučite rukave i svi na stranicu https://obuci-se-od-pete-do-glave.shooster.hr.

Sve vaše aktivnosti, vaši selfiji, poruke ili igranja igrice povećat će vaše šanse za osvajanje mega nagrade Shoostera – 10.000 kuna, jer, zapamtite, samo Shooster nagrađuje fanove prave, obucite se od pete glave!

Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 21. prosinca u Shooster trgovini u Zagrebu. Pokažimo veliko srce, učinimo ove blagdane nezaboravnima.

www.shooster.hr

Sve novosti
Pratite nas