Učitavanje...

Romantična priča Guessa i Elle Dvornik

13. svibnja 2019.

Proljeće predstavlja romantičnu priču Guessa i Elle Dvornik. Guess je odabrao Ellu Dvornik koja svojim originalnim stilom svaku odjevnu kombinaciju isfura na potpuno svoj i drugačiji način.

U sve četiri odjevne kombinacije očituje se romantika, negdje je ona vidljiva na prvi pogled, dok se u nekim kombinacijama očituje samo u detaljima - pozi, pogledu, atmosferi ili pokretu.

Ella je odabrala Guess outfit gdje glavnu ulogu ima čipkasta, bijela bluza na kojoj glavni detalj čine rupičasti dijelovi na rukavima u kombinaciji sa svijetlim trapericama. Za drugi i treći outfit Ella je odabrala vječne traper kombinacije. Traper kombinezon neuobičajeno je upotpunila bijelom bluzom od čipke i bijelim tenisicama, dok je u drugoj varijanti poderane traperice podigla crvenim štiklama i crvenom majicom te malom crnom torbicom sa zlatnim lancem.

Posljednju kombinaciju sa crnom haljine i šljokicama uz crvene štikle, čini cool velik natpis i sportska torbica oko struka. Ali ležerna frizura i nježan makeup pružaju ovoj kombinaciji romantični prizvuk.

Sve novosti
Pratite nas