Učitavanje...

Centar Cvjetni brine o higijeni i vašem zdravlju

12. ožujka 2020.

*Jer ste vi naš prioritet

Slijedom aktualnih događanja na temu Koronavirusa tj. Covid – 19, Supernova grupa je podigla razinu brige oko čistoće i higijene u svim svojim shopping centrima na maksimalan nivo. Kako bismo osigurali svim svojim posjetiteljima i zaposlenicima još čišći i bolji prostor, shopping centri su podređeni maksimalnoj razini održavanja higijene i čistoće cjelokupnog prostora. Sve naše službe, više puta dnevno, uz korištenje profesionalnih sredstava za čišćenje, dezinficiraju prostor od bakterija i virusa za vas i vašu obitelj kako biste nesmetano obavili svoj shopping. Svim posjetiteljima omogućeno je korištenje sredstva za dezinfekciju ruku koji su postavljeni na ulazima u shopping centre. Također, shopping centri Supernova rade prema regularnom radnom vremenu sukladno obavijestima na službenim internetskim stranicama.

Sigurnost svih naših posjetitelja i zaposlenika nam je od najveće važnosti zbog čega ćemo nastaviti i dalje pratiti aktualnu situaciju u vezi s virusom Covid – 19.

Neke smjernice za održavanje vlastite higijene:

  • Redovito pranje ruku sapunom ili alkoholna dezinfekcija ruku – kao i razmaka između prstiju 
  • Kihati i kašljati u svoje laktove ili u maramicu
  • Maramicu upotrijebiti samo jednom i zatim istu baciti
  • Izbjegavati bliski kontakt s ljudima koji imaju vrućicu ili kašlju
  • Izbjegavati izraze uljudnosti poput rukovanja
  • Ne dodirivati rukama lice
  • Redovito čistiti površine i sanitarne prostorije na svom radnom mjestu

Jer mi brinemo o vama.

* Budite sigurni da ćemo vas pravovremeno obavijestiti o svim potencijalnim promjenama vezanim za radna vremena svih shopping centara. 


Sve novosti

Instagram Feed