Učitavanje...

Supernova donirala 100.000 kuna za obnovu bolnice u Sisku

04. siječnja 2021.

Nakon nekoliko jakih potresa koji su do temelja uništili kuće u Sisku,  Petrinji i okolnim selima, Supernova Grupa donirala je 100.000 kuna za obnovu Opće bolnice u Sisku, glavne zdravstvene institucije Sisačko-moslavačke županije koja je također znatno stradala u potresu. 

Uz donaciju od 100.000 kuna za obnovu bolnice, Supernova Grupa i u narednim mjesecima planira nove donacije za pomoć obiteljima pogođenih područja.

Najmanje što smo mi kao Grupa mogli jest donirati novac. Za početak smo odabrali pomoći obnovu bolnice, koja je oštećena u nizu jakih potresa, jer je riječ o glavnoj zdravstvenoj instituciji cijele županije. Njezina je brza obnova izuzetno bitna. Također, svjesni smo da će obnova razrušenog područja biti duga te da će stanovništvu pomoć biti potrebna i u narednim mjesecima zbog čega planiramo i nove načine na koje im možemo pomoći“, rekao je Paul Merdzo, direktor Supernove.

Oba shopping centra Supernova Grupe u Sisku, Sisak East i Sisak West, nisu znatno oštećeni. Dio zakupaca radi, dok su pojedini lokalni trenutno zatvoreni radi obnove. Informacije o njihovom otvorenju bit će naknadno objavljene.

Sve novosti

Instagram Feed