Učitavanje...

Djed Božićnjak uz bajke braće Grimm u Centru Cvjetni, 9.12.2017.

05. prosinca 2017.

Bajke braće Grimm svima su nam jako dobro poznate. No, jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da se na istom mjestu nađu Snjeguljica, Crvenkapica, Kraljević i Lovac, pa još i Vuk, Zla Kraljica, Patuljci i Ogledalo? Na najduhovitiji mogući način, u svom prvom kazališnom tekstu za djecu i mlade, Ljubomir Kerekeš je napravio upravo to: na jednom mjestu je okupio vaše najdraže junake iz bajki! 

Po motivima bajki braće Grimm povezali smo četiri bajke i stvorili jedinstvenu predstavu za djecu i mlade - GRIMMIX.  Pridružite nam se ove subote, 9. prosinca, u Centru Cvjetni i s početkom u 11 sati pogledajte ovu sjajnu predstavu. Omiljenim junacima će u njihovoj avanturi pomoći ni manje ni više nego Djed Božićnjak, koji će donijeti i darove!

GRIMMIX je peta bajka u kojoj se omiljeni junaci, nakon 200 godina, slučajno susreću, upoznaju, sprijateljuju i zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke. Pravu bajkovitu avanturu prenijet će nam akademski glumci Kerekesh Teatra: Jan Kerekeš, Zoran Pribičević, Iskra Jirsak i Mirela Videk

Hoće li uspjeti i hoće li i GRIMMIX imati sretan završetak, saznat ćete nakon 45 napetih kazališnih minuta!

Vidimo se!

Sve novosti
Pratite nas