Učitavanje...

8 savjeta za siguran shopping

13. srpnja 2020.

Dragi posjetitelji, u periodu radnog vremena shopping centra molimo vas da se pridržavate pravila kako biste bili što sigurniji, a mi brinemo za higijenu i čistoću cijelog shopping centra.

Donosimo vam 8 savjeta kako obaviti što sigurniju kupovinu:

  1. Prakticirajte socijalnu distancu unutar trgovina i prostora shopping centra. Smjernica za distancu iznosi metar i pol u zatvorenom prostoru i metar u otvorenim prostorima - riječ je o sigurnoj udaljenosti koja pomaže u sprečavanju širenja Coronavirusa. Prosječna shopping kolica za kupovinu namirnica duga su oko metar, metar i pol, stoga se držite na udaljenosti od jednih shopping kolica između vas i drugih.
  2. Dezinficirajte ruke pomoću sredstava za dezinfekciju ruku na ulazu i operite ruke u toaletima.
  3. Kišite i kašljite u svoje laktove ili u maramicu.
  4. Obavezno je nošenje maski i preporuča se nošenje rukavica! Nošenje maski i rukavica štiti vaše zdravlje i zdravlje drugih. Ne dirajte lice rukama.
  5. Izbjegavati izraze uljudnosti poput rukovanja.
  6. Izbjegavajte nepotrebno dodirivanje stvari koje nećete probati ili kupiti. Pokušajte ne uzimati konzerve, kutije ili druge proizvode, osim ako ne namjeravate kupiti. Neka vaš odabir bude samo najnužniji.
  7. Isprobajte nove modne kombinacije kod kuće! Kada kupujete svoje omiljene kombinacije, odjeću isprobajte kod kuće kad god je to moguće.
  8. Koristite svoje shopping vrećice zbog vlastitu sigurnosti i ekološke osviještenosti.

Sve novosti

Instagram Feed