H&M U CENTRU CVJETNI SADA U NOVOM RUHU

H&M U CENTRU CVJETNI SADA U NOVOM RUHU

04. travnja 2014. u 11:00 H&M u Centru Cvjetni će otvoriti svoja vrata u novom, proširenom izdanju! Uz najnovije kolekcije čaka Vas i mnogo specijalnih aktivnosti za odrasle i djecu, fantastične ponude i DJ svirka.
“Željeli smo našim kupcima pružiti nezaboravno šoping iskustvo a pritom i razveseliti naše najmlađe kupce. Dječji odjel je upravo ono što je nedostajalo na Cvjetnom tako da od sada ovo postaje prava obiteljska modna destinacija. Još vise mode i kvalitete po najboljim cijenama! ,”izjavila je Claudia Oszwald, Country Manager za Hrvatsku.

Na preko 2.400 četvornih metara raspoređenih na četiri kata uz dosadašnji ženski, muški i odjel za tinejdžere smjestili su se i novi koncepti poput dječjeg odijela, H&M Mama, H&M kozmetika a za sve istinske ljubitelje mode i vrućih trendova direktno s modnih pista -Trend kolekcija.

Kupci će moći uživati u najnovijim kolekcijama uz mnogo specijalnih aktivnosti! Doživite atmosferu modnog snimanja i vratite se kući s vašom Elle naslovnicom!
Prvih 80 kupaca koji 4.travnja potroše vise od 200 kuna u H&M trgovini Centar Cvjetni te se s računom jave na pultu za “Elle Covershooting” dobivaju stručni tim frizera, vizažista, stilista a potom i fotografa koji će snimiti vašu vlastitu ekskluzivnu naslovnicu! Neće nedostajati niti zabave na dječjem odijelu. 4. i 5. travnja za najmlađe biti će postavljena foto kabina!
Uz cool DJ svirku H&M će postati ne samo modna meka već i mjesto dobre zabave !

Proslavite s nama veliko proširenje!