Centar Cvjetni

Centar Cvjetni moderni je stambeno-poslovni kompleks koji čini samo srce urbanog života u Zagrebu i novi društveni check-point u najužem zagrebačkom središtu. Centar Cvjetni nije tek trgovački centar s bogatom ponudom brendova, već moderno uređen kompleks jedinstvene arhitekture koji spaja zagrebačku tradiciju s modernim tekovinama.

CvjetniViše od 50 vrhunskih brendova, 5 ekskluzivnih barova i restorana, 3 enjoyment cornera na tri etaže, zajedno s ugodnim ambijentom i originalnim novim konceptom osigurat će vam nevjerojatan osjećaj prilikom boravka u Centru Cvjetni. Bilo da se nalazite unutar Centra ili ispred njega, na svakom koraku osjetit ćete dah elegancije i luksuza namijenjenog bezbrižnom uživanju.

Pod sloganom „Kupi, uživaj, parkiraj...sa stilom“ očitava se cjelokupna filozofija Cvjetnog koji svojim posjetiteljima nudi bezbroj opcija za odličan shopping uz najpopularnije svjetske i domaće brendove, mogućnost bezbrižnog uživanja u vrhunski uređenim i elegantnim barovima i restoranima s kreativnim menu-ima uz odličnu atmosferu te neograničen parking tijekom cijeloga dana u podzemnoj garaži.

CvjetniCentar Cvjetni potpuno je uklopljen u Cvjetni trg, jedan od najpoznatijih i najživljih zagrebačkih trgova tijekom cijele godine i Varšavskom ulicom koja je postala novo odredište za dobru zabavu i provod. Shopping dio, zajedno s barovima i restoranima te njihovim pripadajućim terasama čine Centar Cvjetni sastavnim dijelom nove gradske špice koju svakodnevno posjećuju brojne javne i poznate osobe, koje su rado viđene na popularnim mjestima.

Brojne trgovine modnih brendova koje zadovoljavaju svačiji ukus te ostali sadržaji poput parfumerija, drogerija, igraonica, gastro-marketa, vrhunskih barova i restorana s terasama u Centru i izvan njega čine Centar Cvjetni jednom od najpopularnijih gradskih lokacija i najprepoznatljivijih zagrebačkih destinacija za zabavu i opuštanje uz vrhunski shopping.

Uprava Centra Cvjetni: 
Ines Bakić Zubak, voditeljica centra
E: ib@m2.co.at

Back office:
Ružica Radoš Lapple
E: rl@m2.co.at
T: +385 1 5540 314

Mia Sofilić Gaćeša
E: mg@m2.co.at
T: +385 1 5540 314